Pogosta vprašanja

Kaj vključuje enBOX?

Vsak enBOX darilni paket vsebuje škatlo- box z izbranimi slovenskimi izdelki, kartico oziroma vizitko za zapis posvetila ter pentljo. Tako je darilo že pripravljeno za obdarovanje.

Ali lahko sam sestavim darilo?

Seveda, kontaktirajte nas in vam pripravimo darilo povsem glede na vaše želje. Imamo veliko dobaviteljev in prepričani smo, da bomo našli rešitev za vas in vašega obdarovanca. :)

Kdaj dobim darilo dostavljeno?

Za izdelke na zalogi velja, da so dostavljeni v treh delovnih dneh po oddaji naročila, običajno pa so dostavljeni že naslednji delovni dan (v kolikor je naročilo oddano do 12. ure). 

Koliko časa traja, da so dostavljeni personalizirani izdelki?

Za personalizirane izdelke velja, da se rok dobave podaljša lahko do 5 delovnih dni, vendar se potrudimo, da gre vsako naročilo čim prej oddamo v dostavo. V kolikor vas zanima kdaj bi bili lahko točno določeni izdelki pripravljeni za dostavo nas prosim kontaktirajte na info@enbox.si ali na 041 256 666.

Ali lahko darilo sam-a prevzamem?

Prevzemnega mesta oziroma fizične prodajalne nimamo, vendar se lahko po predhodnem dogovoru dogovorimo za prevzem v Trebnjem. V tem primeru nas kontaktirajte.

Kako je z nakupom preko podjetja ali nakupa večjih količin?
V primeru, da se odločite za nakup večjih količin ali se za nakup odloči podjetje nas prosim kontaktirajte in vam pošljemo ponudbo.
info@enbox.si
00386 41 256 666