Kako deluje?

Kako vse skupaj deluje?

V spletni trgovini z darilnimi box-i enBOX si lahko izberete predpakirana darila glede na priložnost ali obdarovanca. Ne glede ali je to darilo zanjo, darilo zanj, darilo za poroko, iščete personalizirano darilo ali pa darilo za vsako priložnost tukaj se vedno najde nekaj primernega, edinstvenega.

Lahko sestavimo tudi unikatno kombinacijo glede na vaše želje in glede na to, koliko denarja ste pripravljeni odšteti za darilo. V tem primeru nas kontaktirajte na telefonsko številko ali e-mail naslov in bomo skupaj v najkrajšem času našli ustrezno rešitev.

Vedno je enBOX darilo nekaj posebnega, slovenskega, lično pakiranega, s kartico za zapis posvetila- vse za to, da lahko podarite edinstveno doživetje obdarovanja vašim najbljižjim ali poslovnim partnerjem.

Vi prihranite čas pri iskanju ideje kaj podariti, prihranite čas za iskanje darila ter iskanje vizitke ter prihranite tudi čas za zavijanje.

Darilo enBOX lahko pošljemo na izbrani naslov, direktno na naslov obdarovanca in  ga darilo preseneti kar po pošti ali pa ga dostavimo na vaš naslov in ga obdarujete osebno. Več o pošiljanju si lahko preberete tukaj.

Na kartico za zapis posvetila lahko ročno napišemo posvetilo (v primeru dostave na naslov obdarovanca) po vaših željah ali pa dodamo kartico in jo napišete sami ( v primeru dostave na vaš naslov).

Za vaš nakup vam nudimo GARANCIJO ZADOVOLJSTVA. Nakup v spletni trgovini www.enbox.si pa je varen, tako da lahko svoje darilo kupite samo z nekaj kliki, prihranite svoj čas, obdarovanca pa presenetite na poseben način.

 

Darila, ki pustijo poseben pečat.