Zgodba

Živjo, 
Maja tukaj :)

Rada bi vam predstavila, kako se je ideja o enBOX darilih sploh pričela.
"Razmišljanje o darilih in pakiranju se je začelo že nekaj let nazaj (okoli 5 let), ko sem bila še študentka. Med študijem sem velikokrat izdelovala in pakirala piškote. Moja mami namreč izdeluje ročno izdelane piškote (Kmetija Žnidaršič). Ob delu sem videla, da kupci, tako posamezniki, kot podjetja želijo podariti domače piškote, vendar pa je bil vedno problem kako jih (poleg embalaže v kateri so bili pakirani) lično zapakirati, da bodo primerni za darila. Z mami smo nenehno iskale dobavitelje embalaže, vendar neke primerne rešitve ni bilo… Oziroma vsaj ne dovolj dobre, da bi bile midve zadovoljne. ;)

Poleg tega pa sem imela tudi sama problem, da mi darilne vrečke niso nikoli bile všeč. Lepi izdelki, slovenski potem pa v neki vrečki…
Tako se je porodila ideja o darilnih paketih-boxih, ki bodo lični, minimalistični, pravi za vsako priložnost ter osebo.
V naslednjih letih mi ideja ni šla iz glave, nasprotno, ideja je zorela, pojavljale so se nove zamisli in ideje, prav vse pa so izhajale iz prvotnega problema, kako podariti nekomu posebno darilo, ki je že lepo pakirano, da ga samo nesem obdarovancu in prihranim čas. Tudi meni je vzelo veliko časa, ko sem želela podariti posebno darilo. Poleg tega sem imela prijateljice na različnih koncih Slovenije in sem jim (ter njihovim otrokom) zapakirala darilo kar v poštno vrečko ali paket.

Želela sem tudi drugim ponuditi izdelan način obdarovanja butičnih slovenskih izdelkov ter da obenem prihranite čas za izbiro in zavijanje darila.
Darilo vam dostavimo na dom in ga osebo nesete obdarovancu ali pa ga darilo preseneti kar po pošti ne glede ali je to darilo za rojstni dan, darilo za diplomo, darilo za poroko, valentinovo... ali pa za vsak dan, kar tako, ker je vsak dan priložnost da nekomu polepšaš dan z darilom.

Tako sem se odločila, da vam omogočim hiter nakup darila za vaše najbližje, družino in prijatelje ali poslovne partnerje, obenem pa je darilo posebno, butično, moderno in predvsem, slovensko.

Napiši komentar

Obvestilo : Upravitelj spletne trgovine komantarje pregleda in jih doda, zato je komentar na spletni strani viden kasneje, po odobritvi.