Predstavitev slovenskih izdelkov: Kmetija Žnidaršič - Domači piškoti

Kmetija z dopolnilno dejavnostjo peke piškotov, peciva in potic, kjer svoje izdelke izdelujejo tako, kot so jih pekle naše babice- brez nepotrebnih dodatkov ter po tradicionalnih receptih in postopkih izdelave.

V prvi objavi v seriji objav Predstavitve slovenskih izdelkov bom seveda predstavila nekoga, ki mi je zelo blizu- svojo mami ter njene izdelke. Pomoč pri peki in pakiranju piškotov v času študija je bil tudi eden glavnih razlogov, da sem začela razmišljati o darilih enBOX in drugačnemu obdarovanju. Več o tem si lahko preberete tukaj.

 

 

 

 

Deluje pod blagovno znamko Kmetija Žnidaršič, za odličnimi piškoti pa se skriva Terezija, vsi, ki jo bolje poznajo pa jo kličejo kar Rezi. Tako jo poznajo tudi v Trebnjem, na tržnici, kjer vsako soboto poleg piškotov prodaja tudi sveže pečen kruh iz krušne peči ter tudi različne vrste potic. 

"Dandanes, ko se je vse že moderniziralo, ima tradicija še toliko večji pomen in ni lepšega, ko v domu zadiši po domačem kruhu in pecivu. Na kmetiji Žnidaršič tradicija živi naprej in veseli smo, da jo lahko delimo z vami. Ukvarjamo se z dopolnilno dejavnostjo peke kruha v krušni peči ter peke domačih piškotov, potic ter peciva. 

Vsi naši pekovski izdelki so narejeni na čim bolj naraven način, brez nepotrebnih primesi pekarske industrije. Že na prvi pogled boste vedeli, da so narejeni tako kot doma, za svojo družino, ob prvih grižljajih pa boste občutili, da se razvajate z nečim boljšim. 

Sicer smo manjša kmetija, ki se ukvarja z govedorejo in poljedelstvom. V hlevu imamo krave molznice, sejemo pa tudi žita – predvsem pšenico, iz katere izdelujemo naše izdelke."

Nekaj njenih dobrot je na slikah spodaj.

Potica Kmetija Žnidaršič

Orehova Potica, foto: Colarič B.

Maslene marjetice Kmetija Žnidaršič

Maslene marjetice, foto: Colarič B.

Mešani piškoti, foto: Colarič B.

 

Pirin kruh, Ajdov ter Ajdov kruh z orehi, foto: Colarič B.

Velikokrat njene stranke svoje bližnje obdarijo z domačimi piškoti, prav tako pa je vedno več podjetij, ki ji zaupajo izdelavo piškotov za poslovna darila.

Piškote ter slane palčke lahko najdete tudi v enBOX darilih tukaj. 

Več informacij o tem katere izdelke peče in kje jih, poleg darilnih paketov enBOX, še najdete njene izdelke pa na: http://www.kmetijaznidarsic.si/

Spremljate jo lahko tudi na FB ali IG strani pod imenom Kmetija Žnidaršič.

Vsa enBOX darila, ki vsebujejo izdelke Kmetije Žnidaršič najdete s klikom ->TUKAJ.

Napiši komentar

Obvestilo : Upravitelj spletne trgovine komantarje pregleda in jih doda, zato je komentar na spletni strani viden kasneje, po odobritvi.