Predstavitev slovenskih izdelkov: Lucifer - Ročno izdelana čokolada

Lucifer čokolade

Podjetje, ki čokolado jemlje kot umetnost in kjer svoje čokoladne izdelke izdelujejo ročno.

V drugi objavi v seriji objav Predstavitve slovenskih izdelkov bom predstavila kdo izdeluje ročno izdelane čokolade, ki poskrbijo za sladka razvajanja v enBOX darilih.

Kje in kako se je začela pisati čokoladna zgodba?

"Začetki blagovne znamke Lucifer Chocolate segajo v leto 2007. Ideja o čokoladi je zrasla iz kuharskih spretnosti ter igranja s čokolado in sladicami, ki jih je doma za družino izdeloval idejni vodja in lastnik podjetja Lučo. Odličnost in originalnost izdelkov sta se hitro razširili med ljudmi, saj je čokolada postala tako osebno kot poslovno darilo za znance in poslovne partnerje. Zanimanje je hitro raslo, z njim potreba po večji in zmogljivejši proizvodnji, zato se je leta 2009 Lucifer preselil v večje prostore, kjer se je poleg čokoladnice odprla tudi kavarnica s prodajo izdelkov."

 

Vsi izdelki Lucifer Chocolate so ročno izdelani ter oviti v lepo darilno pakiranje. Pohvalijo se lahko z veliko izbiro čokolad z okusi ter dodatki. Ponujajo tudi sezonska pakiranja čokolade za različne priložnosti.

Čokolade Lucifer presenetijo z izvirno kombinacijo okusov in edinstvenim dizajnom, ki je primeren za darila. Čokolade presenetijo tudi veliko poznavalce čokolad in okusov, kombinacij.

Nekaj čokolad si lahko pogledate na spodnjih fotografijah.

 

 

 

 

Lucifer čokolada v enBOX darilih:

 

 

 

Več izdelkov in več o blagovni znamki si lahko preberete na njihovi spletni strani:

https://lucifer-chocolate.si/

Spremljate jo lahko tudi na FB ali IG strani pod imenom Lucifer Chocolate.

Vsa enBOX darila, ki vsebujejo izdelke Lucifer najdete s klikom ->TUKAJ.

 

Napiši komentar

Obvestilo : Upravitelj spletne trgovine komantarje pregleda in jih doda, zato je komentar na spletni strani viden kasneje, po odobritvi.